Treninzi za vrijeme praznika

Ivan ŠimacNewsLeave a Comment

Raspored treninga za vrijeme praznika bit će objavljen u utorak, 18. prosinca 2018. godine.

Diskutabilni su jedino datumi 24. i 31.12.2018. zbog skraćenog radnog vremena Bazena Kantrida.

Kantrida vikend

Ivan ŠimacNewsLeave a Comment

Kantrida vikend, kako smo ga nazvali, uključio je puno aktivnosti.

U subotu smo vlakom Tin-express pošli u hladne Delnice gdje smo upoznali s Bakom Mraz. Zabavili smo se grudanjem u snijegu i zaboravili koliko je zapravo niska temperatura. Po povratku, Djed Božićnjak darovao nas je prigodnim poklonima.
Nadamo se da Vam je bilo ugodno i da nemate zamjerki. Svakako ćemo se potruditi organizirati izlet iduće godine još bolje i kvalitetnije. Rezervirajte datum: 15. prosinca 2019, godine 🙂

Nedjelja je bila dan za pokazno natjecanje. Pokazno, bez pobjednika i bez isticanja pojedinaca. Cilj je bio istupiti pred punim tribinama i pokazati sve svoje vještine.

Djeca su bila hrabra i na najbolji način su pokazala sve ono što smo učili do sada. S učenjem nastavljamo radosni i dalje. A roditeljima se zahvaljujemo što su prava podrška svojoj djeci.

Dobili smo kritiku da su sve aktivnosti bile organizirane prerano i da se djeca i roditelji nisu stigli odmoriti za vikend. Ako su to najveće kritike, vrlo smo zadovoljni 🙂
Nadamo se da ste zadovoljni i vi, jer sve to radimo radi svojih članova!

3. Kantrida kup za najmlađe

Ivan ŠimacNewsLeave a Comment

Treći po redu Kup kojeg organizira Kantrida, protekao je, barem prema komentarima trenera, vrlo uspješno.
230 plivača i plivačica iz 9 klubova iz države natjecali su se u disciplinama shodno godištu.

Vrlo zanimljiva je bila disciplina 100 m mještovito, gdje su, po kategorijama, ulazili oni plivači i one plivačice koje su imale najmanji zbroj vremena ranije isplivanih utrka. Time su pobjednici stekli titulu najsvestranijeg plivača ili plivačice.

Cilj natjecanje bilo je druženje plivača, trenera te plivanje disciplina koje su prilagođene godištu kao i plivanje svih tehnika kako bismo jednog dana zaista mogli dobiti najsvestranijeg juniorsko-seniorskog plivača.

Zahvaljujemo se svih klubovima na dobrim utrkama i vidimo se dogodine.

REZULTATI

Regionalno prvenstvo

Ivan ŠimacNewsLeave a Comment

Regionalno prvenstvo održalo se 24. i 25. studenog 2018. godine u tri dijela.

Naši su natjecatelji ovo natjecanje iskoristili za završno isplivavanje normi za Prvenstvo Hrvatske koje će se 21.-23. prosinca održati u Rijeci. Potvrdili su visoku razinu forme-

O uspjehu osvajanja 27 prvih mjesta najbolje govori novinski članak.

REZULTATI 1. DIO
REZULTATI 2. DIO
REZULTATI 3. DIO

Pripreme natjecatelja

Ivan ŠimacNewsLeave a Comment

U periodu od 26. studenog do 2. prosinca naši su natjecatelji pošli na sportske pripreme. Pošli su na Bazene Kantrida 🙂
Ovaj puta izostalo je putovanje i trošak takvih priprema jer su pripreme bile organizirane na Bazenima Kantrida koji pružaju zaista sve što natjecateljima treba.
Treniralo se dva puta na dan. Nekolicina plivača i plivačica noći je provodila na Platku gdje se ta planina iskoristila za planiranje i zbližavanje tijekom zajedničkog boravka u malom domu.