PROGRAMI

Plivački klub Kantrida provodi cjelosezonske i ljetne programe.

U nastavku pročitajte koja je posebnost svakog programa.


Plivački vrtić

Plivački vrtić

U program Plivačkog vrtića upisujemo djecu starosti od četiri do sedam godina. Namijenjen je neplivačima i slabim plivačima. Cilj programa je, pored učenja vještine plivanja, potaknuti razvoj kognitivnih i konativnih osobina djeteta. Dijete će naučiti poštivati pravila sporta, grupe. Obavezno oruđe pri radu jest zabava.

Plivački vrtić

Škola plivanja

Škola plivanja je program za djecu koja se znaju održavati na vodi i koja već poznaju osnove plivanja. Nastavlja se na program Plivačkog vrtića. U školu plivanja se mogu upisati i djeca koja nisu prošla program Plivačkog vrtića. Škola plivanja traje pet godina s treninzima od tri do pet puta tjedno, sve ovisno o dobi djeteta.

Plivački Klub

Ljetna obuka i tečaj plivanja

Krajem mjeseca svibnja krećemo s obukama i tečajima plivanja u trajanju od dva tjedna. Treninzi se održavaju svaki dan, a cilj je pripremiti dijete za ljetna radosti na moru. Kroz deset uzastopnih sati, dijete će naučiti održavati se na površini vode te će savladati kretanje kroz vodeni medij do pet metara. Namijenjen djeci od četiri godine. Prijaviti se možete putem obrasca.