Proljetni upisi

PKKNewsLeave a Comment

Plivački klub Kantrida objavljuje poziv svim zainteresiranima za upis u cjelogodišnje programe.

Želimo se upoznati i raditi sa svim veselim i zainteresiranim klincima kako bismo im pokazali kako voda i trening mogu biti zabavni a sve na radost djece, njihovih roditelja i trenera.

U programe Plivačkog vrtića (dva puta tjedno po sat vremena u terminu od 17:00, 18:00 ili 19:00 sati s ciljem upoznavanja vode, opuštanja u njoj te stvaranje prvih kontroliranih pokreta uz učenje poštivanja grupe i sebe u grupi kao i poštivanje pravila i voditelja grupe) upisujemo djecu rođenu 2014., 2015. i 2016. godine. Metoda rada smijeh, igra i pokoji podignuti ton 🙂

Školu plivanja (tri puta tjedno po sat vremena s ciljem upoznavanja vode, opuštanja u njoj te učenja plivačkih tehnika i naprednog snalaženje pod vodom uz učenje poštivanja grupe, svih članova grupe i osamostaljenja i poštenog odnosa prema pravilima i treningu kao i prema voditelju grupe) upisujemo djecu koja znaju izvesti pokoji kontrolirani pokret i znaju se održavati na vodi a kreću ili su već u osnovnoj školi. Metoda rada smijeh, igra, pokoji podignuti ton i puno ozbiljnosti u tijeku treninga a opet sve kroz opuštenu atmosferu (pitajte one koji su već na našim treninzima 🙂 ).

sportsko-rekreativni program (tri puta tjedno po sat vremena s istim ciljem kao i Škola plivanja) upisujemo sve one koji idu u više razrede osnovne škole ili u srednju školu a žele započeti s učenjem plivanja.

Mjesečni iznos članarine za sve programe je 250 kuna.
Termini se dogovaraju s roditeljima po zaprimljenoj prijavi. Treninzi kreću po dogovorenom terminu.

Za sve informacije slobodno se obratite na broj 091 890 9545 (Velia Krebelj)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.