Prvenstvo Hrvatske

PKKNewsLeave a Comment

Kratak pregled Prvenstva Hrvatske

DAN 1

Kakav dan!

Prva disciplina finala i odmah najjače. Srušen mlađejuniorski rekord na 4 x 50 m slobodno. Meri, Klara, Suzana i Michela učinile su zaista nevjerojatnu stvar. I ostale potpuno smirene nakon toga. Pa cure, što vam je? Rekord je vaš, najbrže ste! Ali pazite se, konkurencija vreba 🙂 Vidjet ćemo dokle će 1:49.74 biti nedostižno.

Naši dečki, Mario, Duje, Antonio, Niko zauzeli su 5. mjesto u istoj disciplini. Nisu srušili rekord, a brže su plivali od cura 🙂

Meri Mataja na 50 m prsno osvaja, u apsolutnoj kategoriji 3. mjesto s 33.21. Rezultat je bio dostatan za 2. mjesto u mlađeseniorskoj konkurenciji, kao i u konkurenciji juniorki.

Ista ta Meri nije stala samo na prsnom. U disciplini 100 m mješovito osvaja 4. mjesto u seniorskoj (apsolutnoj) konkurenciji. S isplivanih  1:05.56 osvaja 2. mjesto u mlađeseniorskoj i juniorskoj konkurenciji. To je ujedno i KADETSKI REKORD HRVATSKE.

Ista disciplina, Duje Franić, odlični četvrti u juniorskoj i mlađeseniorskoj konkurenciji. Apsolutno sedmi.

Ma nije samo Meri ovdje na najvišoj stepenici postolja. Suzana Ćorić na 200 m leptir osvaja prvo mjesto u apsolutnoj kategoriji. 2:15.39 rezultat je koji omogućava dominaciju.

U disciplini 4 x 200 m slobodno Mario, Luka, Leo, Tin osvajaju 6. mjesto u mlađejuniorskoj konkurenciji te stavili točku na i ovog predivnog prvog dana Prvenstva Hrvatske u plivanju.

Milošević, Krebelj – čestitke!

Rezultati

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.