UPISI 2020/2021

PKKNewsLeave a Comment

Plivački klub Kantrida objavljuje poziv svim zainteresiranima za upis u cjelogodišnje programe.

Želimo se upoznati i raditi sa svim veselim i zainteresiranim klincima kako bismo im pokazali kako voda i trening mogu biti zabavni a sve na radost djece, njihovih roditelja i trenera.

U programe Plivačkog vrtića (dva puta tjedno po sat vremena u terminu od 17:00, 18:00 ili 19:00 sati s ciljem upoznavanja vode, opuštanja u njoj te stvaranje prvih kontroliranih pokreta uz učenje poštivanja grupe i sebe u grupi kao i poštivanje pravila i voditelja grupe) upisujemo djecu rođenu 2014., 2015. i 2016. godine. Metoda rada smijeh, igra i pokoji podignuti ton 🙂

Školu plivanja (tri puta tjedno po sat vremena s ciljem upoznavanja vode, opuštanja u njoj te učenja plivačkih tehnika i naprednog snalaženje pod vodom uz učenje poštivanja grupe, svih članova grupe i osamostaljenja i poštenog odnosa prema pravilima i treningu kao i prema voditelju grupe) upisujemo djecu koja znaju izvesti pokoji kontrolirani pokret i znaju se održavati na vodi a kreću ili su već u osnovnoj školi. Metoda rada smijeh, igra, pokoji podignuti ton i puno ozbiljnosti u tijeku treninga a opet sve kroz opuštenu atmosferu (pitajte one koji su već na našim treninzima 🙂 ).

sportsko-rekreativni program (tri puta tjedno po sat vremena s istim ciljem kao i Škola plivanja) upisujemo sve one koji idu u više razrede osnovne škole ili u srednju školu a žele započeti s učenjem plivanja.

Programi s treninzima kreću 14. rujna 2020. godine.
Mjesečni iznos članarine za sve programe je 250 kuna.
Termini se dogovaraju s roditeljima po zaprimljenoj prijavi.

Za sve informacije slobodno se obratite na broj 091 890 9545 (Velia Krebelj)

Sve navedeno vrijedi SAMO ZA NOVE ČLANOVE. Postojeći članovi raspoređeni su automatizmom bez potrebe za dodatnom prijavom. Svi ćete biti kontaktirani telefonskim putem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.